Register | Login
HAMZA IMAMOVIĆ, SREBRENA MEDALJA 200m MJEŠOVITO
HAMZA IMAMOVIĆ, SREBRENA MEDALJA 200m MJEŠOVITONaš takmičar Hamza Imamović na takmičenju „I Proljećni Delfin Kup 2012“ koje je održano 14. i 15. 04. 2012. god. na "Olimpijskom bazenu Otoka", u kategoriji 2003.godište osvojio je srebrenu medalju sa vremenom  4: 00: 36.

Pored Hamze nastupila su jos  4 naša takmičara/ke koji su takodje ostvarili solidna vremena , od toga treba posebno istaknuti  i pohvaliti nastup Amada Osmanovića I Iman Alyah Šabanac koji su skupili snage i hrabrosti da po prvi put učestvuju u disciplini 50 m slobodno gdje su se jako dobro pokazali i dokazali da u narednim takmičenjima možemo računati na njihove još bolje rezultate.

Čestitamo svim našim mališanima na njihovom nastupu  koji su se jako  trudili i pokazali da mogu i žele još bolje i još više i nadamo se da će se uz redovne dolaske na treninge još više potruditi i angažovati da ostvaruju što bolje rezultate, te da će im se i mnogi drugi naši mališani pridružiti!!!Posted on Sunday, April 15, 2012 (Archive on Monday, April 30, 2012)
Posted by Edib  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:
  

Copyright 2010 by Plivački klub Željezničar Terms Of Use | Privacy Statement
polo ralph lauren ralph lauren outlet Ralph Lauren utlopp